Ensi-illassa 29.09.2023

Spede

Pertti ’Spede’ Pasasen elämästä ja urasta kertova elokuva käy läpi ikonisen viihteentekijän innovatiivisinta elokuvatuotantovaihetta. Elokuva valottaa kulissien takaisia tapahtumia 1960-luvun lopulta Uuno Turhapuron syntytarinaan ja kansansuosioon, sekä Speden väsymätöntä taistelua viihteen puolesta ajan elokuvataidepiirejä vastaan. Millainen Spede Pasanen oli persoonana, työkaverina, viihdetaiteilijana - ja puolisona?

Katso näytösajat ja osta liput
Katso traileri
Ensi-illassa 17.11.2023

The Two Man Show

Kino Juha Live ylpeänä esittää:

THE TWO MAN SHOW

STARRING ON STAGE: TAAVI VARTIA, JONTTU VARTIA
STARRING ON SCREEN: AVARUUSHENKILÖNÄ ALINA TOMNIKOV

Sukellus elokuvamaailman fiktiivis-todellisiin syvyyksiin.

The Two Man Show on Kino Juha Studiosin kaikkien aikojen lennokkain livetapahtuma! Tämä ainutlaatuinen ja hulvaton live-show pureutuu leffanteon ihmeellisten kiemuroiden syvimpään ytimeen. Ja nämä kaksi sankaria tietävät kyllä mistä puhuvat. 

ENSI-ILLASSA 17.11.2023

Katso näytösajat ja osta liput
Katso traileri
Ensi-illassa 15.09.2023

Kuolleet Lehdet

Kuolleet lehdet kertoo kahden yksinäisen, sattumalta Helsingin yössä toisensa kohtaavan ihmisen (Alma Pöysti ja Jussi Vatanen) yrityksestä löytää elämänsä ensimmäinen, ainoa ja viimeinen rakkaus. Heidän tietään kohti tätä kunnioitettavaa päämäärää varjostavat miehen alkoholismi, kadonneet puhelinnumerot, tietämättömyys toistensa nimistä tai osoitteista ja elämän yleinen taipumus asettaa esteitä onneaan etsivien tielle. Tämä lempeä tragikomedia on jo kadonneeksi luultu neljäs osa Aki Kaurismäen työläistrilogiaan (Varjoja paratiisissa, Ariel ja Tulitikkutehtaan tyttö).

Kuolleet lehdet palkittiin toukokuussa Cannesin elokuvajuhlilla Prix du Jurylla eli tuomariston palkinnolla.

Katso näytösajat ja osta liput
Katso traileri
Ensi-illassa 06.10.2023

Comeback

Comeback kertoo entisistä rock-tähdistä Tonystä (Mikko Leppilampi) ja Petestä (Ville Myllyrinne). Kun Tony saa kuulla bändinsä laulaja-lauluntekijän Katarinan (Paula Vesala) tyttäreltä Ellieltä (Anni Iikkanen) laatikollisesta uusia hittibiisejä, hän etsii Peten käsiinsä varmana siitä, että tie tähtiin on taas auki. Mutta ei ilman kommelluksia, totuuden katsomista silmiin ja Ellien vaikeaa kysymystä menneisyyttä koskien!

Comeback on hyväntuulinen rock-komedia ystävyydestä, unelmista ja kaikkien aikojen comebackista.

Elokuvan muissa rooleissa nähdään Pamela Tola, Marja Packalèn, Mari Perankoski, Kirsi Ylijoki, Armi Toivanen ja Vuokko Hovatta. Cameo-rooleissa nähdään mm. Juha Torvinen ja Jouni Hynynen. Elokuvan on ohjannut Petri Kotwica ja sen ovat käsikirjoittaneet Petri Karra ja Aleksi Bardy.

Katso näytösajat ja osta liput
Katso traileri
Ensi-illassa 20.10.2023

Killers of the Flower Moon

1900-luvun alussa öljy vaurastutti Osage-kansaa. Heistä tuli yhden yön aikana yksiä maailman rikkaimmista ihmisistä. Alkuperäiskansan vauraus herätti mielenkiintoa valkoisissa onnenonkijoissa, jotka manipuloivat, kiristivät ja varastivat Osageilta niin paljon kuin kykenivät, kunnes lopulta turvautuivat murhiin.

Tositapahtumiin perustuva Killers of the Flower Moon on eeppinen rikos-western-saaga, jossa todellinen rakkaus risteää julman petoksen kanssa. Tarinan keskiössä nähdään Ernest Burkhartin (Leonardo DiCaprio) ja Mollie Kylen (Lily Gladstone) epäsovinnainen rakkaustarina. Elokuvassa nähdään myös Robert De Niro ja Jesse Plemons. Killers of the Flower Moon -elokuvan on ohjannut Oscar-palkittu Martin Scorsese ja se perustuu David Grannin kirjan pohjalta Eric Rothin ja Scorsesen luomaan käsikirjoitukseen.

Katso näytösajat ja osta liput
Katso traileri
Ensi-illassa 22.11.2023

Napoleon

Napoleon on näyttävä toimintaeepos, joka kertoo yksityiskohtaisesti Ranskan ikonisen keisarin Napoleon Bonaparten (Oscar®-voittaja Joaquin Phoenix) nousun ja tuhon.

Tässä elämää suuremmassa elokuvassa legendaarinen ohjaaja Ridley Scott kuvaa Bonaparten hellittämätöntä matkaa valtaan ja hänen pakkomielteistä suhdettaan elämänsä rakkauteen Josephineen. Elokuva esittelee vauhdikkaiden taistelukohtausten ohella myös Napoleonin uraauurtavia sotilaallisia ja poliittisia manööverejä.

Katso näytösajat ja osta liput
Katso traileri
Ensi-illassa 08.12.2023

Vonkka

”Vonkka” perustuu Roald Dahlin ikonisen ja huippusuositun lastenkirjan Jali ja suklaatehdas hämmästyttäviin hahmoihin. Elokuva kertoo siitä, miten maailman suurimmasta keksijästä, taikurista ja suklaatehtailijasta tuli tuntemamme, rakastettu Villi Vonkka.

Timothée Chalamet esittää pääosaa tässä vastustamattoman vauhdikkaassa ja kekseliäässä laajakangasspektaakkelissa, joka kertoo Villi Vonkasta. Hänellä on loputtomasti ideoita ja hän on päättänyt muuttaa maailmaa herkullinen suupala kerrallaan ja samalla todistaa, että parhaat asiat elämässä alkavat unelmasta - ja että joka onnekseen tapaa Villi Vonkan huomaa, että mikä tahansa on mahdollista.

Katso näytösajat ja osta liput
Ensi-illassa 11.08.2023

Andra Akten

Ruotsalaisuuden päivä 6.11.23 - Ilmaisnäytös Kino Juhalla klo 18
Paikanvaraus: Kino Juhan kassa - 050 469 7709 (ma-la 10-19)

Livet som nybliven pensionär kunde vara bättre. Evas exman flyttar in tvärs över gatan med sin nya fru och Evas son verkar obegripligt nog tröttna på sin mammas daltande och vill ha mer egen tid, utan hennes överbeskyddande hjälp. Vad ska Eva göra av all tid? Ett extraknäck dyker upp som Eva inte kan motstå – den store stjärnskådespelaren, den excentriske Harald Skoog, har drabbats av en stroke och behöver rehabilitering i sitt eget hem. Vad som börjar som en katastrof växer till varm vänskap, spirande livsglädje och till ett hopp om att livet inte är över. Faktum är att det kanske inte ens har börjat.

Katso näytösajat ja osta liput
Katso traileri
Ensi-illassa 15.12.2023

Toive

Walt Disney Animation Studiosin juhliessa 100-vuotista taivaltaan studion uudessa elokuvassa Toive (Wish) kysytään: “Miten toivomustähti, jolle niin moni Disney-hahmo on esittänyt toiveensa, oikein sai alkunsa?” Rosasin taianomaiseen valtakuntaan sijoittuvan tarinan pääosassa tutustutaan nokkelaan tyttöön nimeltä Asha (äänenä Ariana DeBose), joka välittää syvästi omasta yhteisöstään. Kun Asha hädän hetkellä kääntyy tähtitaivaan puoleen ja esittää toiveen, hänelle vastaa kosminen voima—pieni rajatonta energiaa pursuava pallo nimeltä Tähti. Yhdessä he kohtaavat mahtavan vihollisen pelastaakseen Ashan yhteisön ja todistavat, että kun urhean ihmisen tahto yhdistyy tähtien taikaan, ihmeitä voi tapahtua.

Katso näytösajat ja osta liput
Katso traileri
Ohjelmistossa nyt
Tulevaa ohjelmistoa