Kino Juha Studios
Wanted

Wanted

WANTED: VALOISA JA ENERGINEN ILMIÖITTÄJÄ

Kino Juha Studios on mielikuvituksen, visioiden ja mahdollisuuksien keskittymä, jossa toteutetaan elokuvia, tv-sarjoja ja mainoksia alkumetreiltä esitystoimintaan. Osoitteessa 60°27'41.9"N 24°48'22.6"E sijaitseva elokuvateatteri Kino Juha on toimintamme ydin, ja etsimme nyt tiimiimme hyvää tyyppiä, joka tekee kanssamme Kino Juhasta ilmiön eikä kaihda asiakaspalvelua!

Etsimme valoisaa ja energistä osaajaa, joka välittää energiaansa katsojillemme luomalla sisältöä markkinointiin ja sosiaalisen median kanaviimme. Tuot valovoimasi myös asiakaspalveluun. Aloitat hommat kuukauden koko-aikaisella projektilla, jossa näytät meille kyntesi. Tämän jälkeen työt voivat jatkua osa-aikaisessa työsuhteessa.

Jos kiinnostuit, laita hakemus, CV ja mahdolliset työnäytteesi sähköpostitse osoitteeseen kinojuha@kinojuha.fi otsikolla ”Työhakemus Kino Juha” viimeistään 31.5.2020. Toimi nopeasti, sillä kutsumme potentiaaliset hakijat haastatteluun ja täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja voi kysellä osoitteesta kinojuha@kinojuha.fi 

WANTED: ELOKUVAHAHMOJA

Kuvaamme kesällä Kino Juhan mainoksen / musiikkivideon, johon etsimme valovoimaisia leffa-hahmoja avustajiksi. Laita mielikuvitus laukkaamaan ja anna visioiden lentää. Luo oma hahmosi ja lähetä valokuva tai videoklippi meille. Emme etsi sketsihahmoja, mutta tottakai hahmot saavat olla hauskojakin. Aikakausi ja tyylilaji on vapaa, tärkeintä on leffamainen dramatiikka, romantiikka, jännitys, komiikka tai mikä nyt parhaiten osuu luomaasi visioon. Hahmo voi olla imitaatio jostakin klassikkohahmosta tai ihan oman mielikuvituksen tuote.

Valitsemme yhteensä n. 20 hahmoa, joista kaikki päätyvät joka tapauksessa casting-arkistoomme, josta voi löytyä myöhemmin tie vaikkapa tv- ja leffaproduktioihin. Siksi kannattaa laittaa hahmokuvan rinnalla "todellisen minän" kuva ja vaikkapa pieni kuvailu mahdollisesta taustasta esiintyjänä.
Rahapalkkaa emme tästä mainoksesta maksa, mutta annamme valituille sarjalipun Kino Juhaan. Laita hakemuksesi tulemaan osoitteeseen kinojuha@kinojuha.fi  ja meilikenttään ostsikoksi "Elokuvahahmo"

HUOM:
Koska vallitsevat olosuhteet nyt pandemian aikana ovat poikkeukselliset, noudatamme kuvauksissa valtioneuvoston asettamia rajoituksia ja toimimme tottakai myös omaa vastuullisuuttamme seuraten.

WANTED: STORYBOARD-PIIRTÄJÄ

Etsimme storyboard-piirtäjää /-piirtäjiä mainos- ja leffatuotantoihin. Jos kynästäsi syntyvät nopean lähdön storarit, hahmot ja havainnekuvat sekä myös viimeistellyt kuvat promokäyttöön, laita portfoliosi osoitteeseen kinojuha@kinojuha.fi

WANTED: KOLME RÄVÄKKÄÄ TRAKTORIA MAINOKSEEN

Kino Juha Studios toteuttaa tulevana kesänä muutaman symppiksen, rokkaavan ja romanttisen mainoksen, jotka nähdään niin valkokankaalla kuin sähköisessä mediassakin. Etsimme esiintyjiä ja avustajia kyseisiin spotteihin, ja annamme tästä lisätietoa kevään aikana.

Aloitamme roolituksen etsimällä kolmea räväkkää traktoria kuljettajineen.
Jos omistat persoonallisen ja toimivan traktorin, ota yhteyttä ja lähetä kuva traktoristasi osoitteeseen kinojuha@kinojuha.fi. Ja jos olet tottunut traktorinkuljettaja, laita tietosi, valokuvasi ja lyhyt esittelyvideosi meille. Mainoksen ohjaa Taavi Vartia.