Näytelmästä
Hyvä tietää
Ajo-ohje
Näyttelijät
Pandemiainfo asiakkaille
Aiemmat näytelmät

Hyvä tietää

Yleistä Taaborin kesäteatterista:

Taaborin kesäteatteri sijaitsee Taaborinvuoren tapahtuma-alueella, Nurmijärven Palojoella osoitteessa Koulukulmantie 34, 01940 Palojoki. Nimensä mukaisesti teatteri sijaitsee Taaborinvuorella, eli jyrkän mäen päällä. Kulku alueelle on osittain haastavaa alueen kivikkoisuuden vuoksi.

Teatterissa on osittain (80%) katettu katsomo, ja katsomoalue avataan tuntia ennen esityksen alkua. Katsomon istuinalue on puinen. Teatterin puolesta ei ole käytettävissä istuinalusia, halutessasi voit varata oman istuinalusen mukaasi. Alueelta löytyy erillinen WC-rakennus, jossa käytössä on myös esteetön WC. Huomioithan, että tupakointi on sallittu kesäteatterialueella vain merkityillä tupakointialueilla.

Vaahteramäen Eemeli on koko perheen teatteriesitys, jossa viihtyvät pienetkin katsojat. Suositusikä on 3-vuotiaasta ylöspäin. Esityksen kesto on väliaikoineen noin 2 h. Väliajan kesto on noin 15-20 minuuttia.

Kesäteatterissa on käytössä äänentoistojärjestelmä kuuluvuuden parantamiseksi. Osassa katsomoa on myös induktiosilmukka. Tekijänoikeudellisista syistä johtuen ethän kuvaa tai muutoin taltioi esitystä.

Lippujen ostopäätös on sitova. Teatteri ei lunasta takaisin ostettuja lippuja.

Teoksen esitysoikeuksien valvojana toimii Näytelmäkulma - Nordic Drama Corner Oy.

Pysäköinti:

Taaborin tapahtuma-alueen pysäköintialue on esityskaudella teatterin asiakkaiden käytössä osoitteessa Koulukulmantie 34. Matkaa pysäköintialueelta Teatterin katsomoon on noin 300 metriä.

Invapysäköinti löytyy paikoitusalueelta. Mäen päälle ei voi pysäköidä autoa, mutta mäelle kuljetus ja jättö onnistuu, osoite kuljetuksia varten on Palojoentie 272 (Aleksis Kiven synnyinkotia vastapäätä oleva risteys). Liikuntaesteisten kannattaa olla etukäteen yhteydessä teatterin lipunmyyntiin liput@taaborinkesäteatteri.fi niin annamme tarkemmat ajo- ja pysäköintiohjeet.

Kahvila:

Alueella palvelee esityskaudella myös kahvila, joka avataan tuntia ennen esityksen alkua, ja joka on avoinna väliajalla. Kahvilapalvelut eivät ole käytettävissä esityksen aikana. Väliajalla asiakkaita palvelee 3-4 kahvilan myyntipistettä katsomon takana Puolimatkan krouvissa sekä Kahvila Taaborissa. Myyntipisteet ovat varustettu maksupäätteellä, ja suosittelemme korttimaksuja.