Taaborin kesäteatteri
Lipunmyynti
Hyvä tietää
Ajo-ohje
Pandemiainfo asiakkaille

Hyvä tietää

Yleistä Taaborin kesäteatterista:

Taaborin kesäteatteri sijaitsee Taaborinvuoren tapahtuma-alueella, Nurmijärven Palojoella osoitteessa Koulukulmantie 34, 01940 Palojoki. Nimensä mukaisesti teatteri sijaitsee Taaborinvuorella, eli jyrkän mäen päällä. Kulku alueelle on osittain haastavaa alueen kivikkoisuuden vuoksi.

Teatterissa on osittain (80%) katettu katsomo, ja katsomoalue avataan tuntia ennen esityksen alkua. Katsomon istuinalue on puinen. Teatterin puolesta ei ole käytettävissä istuinalusia, halutessasi voit varata oman istuinalusen mukaasi. Alueelta löytyy erillinen WC-rakennus, jossa käytössä on myös esteetön WC. Huomioithan, että tupakointi on sallittu kesäteatterialueella vain merkityillä tupakointialueilla.

Kesäteatterissa on käytössä äänentoistojärjestelmä kuuluvuuden parantamiseksi. Osassa katsomoa on myös induktiosilmukka. Tekijänoikeudellisista syistä johtuen ethän kuvaa tai muutoin taltioi esitystä.

Vaahteramäen Eemeli on koko perheen teatteriesitys, jossa viihtyvät pienetkin katsojat. Suositusikä on 3-vuotiaasta ylöspäin. Esityksen kesto on väliaikoineen noin 2 h. Väliajan kesto on noin 15-20 minuuttia.

Liput näytöksiin ovat myynnissä ennakkoon lippu.fi kautta. Suosittelemme lippujen ostamista ennakkoon. Jos näytöstä ei ole myyty loppuun, lippuja on myynnissä myös teaterialueella, jolloin toivomme asiakkaiden suosivan korttimaksuja. 

Teoksen esitysoikeuksien valvojana toimii Näytelmäkulma - Nordic Drama Corner Oy.

Pysäköinti:

Taaborin tapahtuma-alueen pysäköintialue on esityskaudella teatterin asiakkaiden käytössä osoitteessa Koulukulmantie 34. Matkaa pysäköintialueelta Teatterin katsomoon on noin 400 metriä.

Invapysäköinti löytyy paikoitusalueelta. Mäen päälle ei voi pysäköidä autoa, mutta mäelle kuljetus ja jättö onnistuu. Liikuntaesteisten kannattaa olla etukäteen yhteydessä teatterin lipunmyyntiin puh. 044 346 8000 tai liput@taaborinkesäteatteri.fi niin annamme tarkemmat ajo- ja pysäköintiohjeet.

Kahvila:

Alueella palvelee esityskaudella myös kahvila, joka avataan tuntia ennen esityksen alkua, ja joka on avoinna väliajalla. Kahvilapalvelut eivät ole käytettävissä esityksen aikana. Väliajalla asiakkaita palvelee 3-4 kahvilan myyntipistettä katsomon takana Puolimatkan krouvissa sekä Kahvila Taaborissa. Myyntipisteet ovat varustettu maksupäätteellä, ja suosittelemme korttimaksuja.