Etusivu
Lipunmyynti
Hyvä tietää
Ajo-ohje
Näyttelijät & tekijät
Pandemiainfo asiakkaille
Aiemmat näytelmät

Näyttelijät & tekijät

NÄYTTELIJÄ
SANNA STELLAN tunnetaan lukuisten teatterirooliensa lisäksi muun muassa tv-sarjoista Syke ja Siskonpeti. Sannaa huvittaa ajatus itsestään iloisena ja itsekkäänä keisarina, hän odottaa roolia ja kesää innolla!

NÄYTTELIJÄ
SUVI HURME nousi suosioon Uusi Päivä -tv-sarjan tähtenä. Tulevana kesänä Suvi nähdään muun muassa keisaria jekuttavien, kierojen vaatesuunnittelijoiden rooleissa! Kesällä 2021 hän hurmasi Taaborin Kesäteatterin yleisön Vaahteramäen Eemeli -näytelmän Liina-piikana.

NÄYTTELIJÄ
JONAS KANTO loistaa Taaborin Kesäteatterin lavalla ensimmäistä kertaa. Tämä upeaääninen laulaja ja näyttelijälupaus esittää keisarikunnan huvittavia ministereitä, jotka ovat täysin keisarin vietävissä.

OHJAAJA, KÄSIKIRJOITTAJA
ANU NIEMI on Uusi Päivä -tv-sarjasta tuttu näyttelijä, ohjaaja, käsikirjoittaja sekä teatteri- ja joogaopettaja. Kesän 2022 riemastuttava näytelmä on Anun käsikirjoittama ja ohjaama. Kappaleiden sanoitukset ovat niin ikään hänen käsialaansa.

SÄVELTÄJÄ
TONY SIKSTRÖM on säveltäjä, jonka luomat mahtipontiset kappaleet kruunaavat Keisarin uudet vaatteet -näytelmän loistokkaasti. Tonyn esitykseen säveltämä musiikki on kuplivaa ja ratkiriemukasta!