Näytelmästä
Hyvä tietää
Ajo-ohje
Näyttelijät
Pandemiainfo asiakkaille
Aiemmat näytelmät

Turvallisesti kesäteatteriin - pandemiainfo katsojille

Katsojien ja henkilökuntamme turvaaminen on meille ensisijaisen tärkeää. Olemme tehneet turvallisuusratkaisuja noudattaen sekä sitoutuen THL:n ja OKM:n tapahtumajärjestäjille antamiin ohjeisiin, jotta kesäteatteriin voi saapua turvallisin mielin. Henkilökuntamme koulutetaan poikkeusajan mukaisiin toimenpiteisiin ja siivousta Taaborilla on tehostettu. Seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeistuksia ja tarvittaessa teemme muutoksia toimintaamme.

Taaborin kesäteatteriin ei saa tulla sairaana tai oireisena!

Katsomon katsojamäärä on rajoitettu, myynnissä on 500 paikkaa. Katsomon kapasiteetti on 720.  Suosittelemme lippujen ostamista ennakkoon lippu.fi kautta. Istuthan katsomossa väljästi ja jätät muihin seurueisiin vähintään yhden tyhjän paikan väliä.

Huomioithan muut myös jonottaessa ja väliajalla, ja jätät muihin turvavälin. Tapahtuma-alueella on n.150 pöydällistä istumapaikkaa ja voitte mennä väliaikatarjoilujen kanssa myös katsomoon. Huomioi turvaetäisyydet myös WC-tiloissa. 

Noudatathan koko tapahtuman ajan hyvää käsihygieniaa. WC-tiloissa on käsienpesumahdollisuus, ja käsidesiä on saatavilla jokaisessa myyntipisteessä ja WC-tiloissa. Yski ja aivasta hihaan tai nenäliinaan.

Suosittelemme maskin käyttöä koko tapahtuman ajan

WC-tilat siivotaan ennen tapahtumaa ja tartuntapinnat desinfioidaan kahdesti tapahtuman aikana.

Suosittelemme lähimaksua kaikessa kaupankäynnissä. 

Lue lisää Taaborin tapahtuma-alueen koronavirustartuntojen ehkäisemisestä Nurmijärven kunnan sivuilta