Varastettu vaimo

Alkuperäinen, ensimmäinen painos saatavilla vain Kino Juhasta!

Vauraan sardinialaisen villakauppiaan tytär, Cristina, ryöstetään kotitilaltaan. Ryöstäjäjoukkoa komentaa nuori viikinkisoturi Dors, jolle johtajansa Halvardin palveleminen on elämäntehtävä. Dors vie kauniin ryöstösaaliinsa Halvardille, jonka vaimo ja tytär ovat kuolleet ja joka yhä suree menetystään syvästi. Ei ole sattumaa, että juuri Cristina kaapataan Pohjolassa sijaitsevaan Halvardinkylään.

Aluksi Cristina pystyy tuntemaan vain vihaa ja janoaa kostoa. Ajan myötä vihollisyhteisöstä kuitenkin tulee hänen uusi perheensä. Koti-ikävä väistyy vihaa hitaammin, mutta lopulta Cristina huomaa voivansa kokea tunteita, jotka ovat olleet kätkettynä vuosien ajan. Rakkaus ja himo asettuvat vastakkain kotiin liittyvien muistojen kanssa, ja Cristina samoin kuin moni kyläläisistä joutuu kauaskantoisten valintojen eteen. Samalla Cristina alkaa ymmärtää, että oma lapsuuden kotiyhteisö, jota hän aina ihaili, ei ollut ulkoapäin katsottuna sen puhtoisempi kuin uusi kotikaan.

Varastettu vaimo on viihdyttävä ja väkivahva kertomus viikinkiyhteisön elämästä, eroottisen latauksen voimasta ja tunteiden myrskystä. Se on Taavi Vartian viides teos.
Alkuperäinen kirjapainos Kustannusosakeyhtiö Paasilinna 2015.

20,00 €

Lisää ostoskoriin