Tietoja maksutavoista
Toimitusehdot
Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Toimitusehdot

Lipunmyynti

Kino Juhan kassa avataan noin 30 minuuttia ennen ensimmäisen näytöksen alkua. Näytöksiin voi ostaa lippuja noin viikkoa etukäteen verkkokaupasta tai paikan päältä Kino Juhasta. 

Maksutapoina paikan päällä elokuvateatterissa hyväksymme käteisen ja yleisimpien pankki- ja luottokorttien lisäksi seuraavat kulttuurimaksutavat: Smartum, Virike, Eazybreak ja ePassi. Lisäksi maksuvälineenä meillä käyvät Gift4You:n lahjakortit ja Kino Juhan omat lahjakortit ja sarjaliput. 

Muistathan, että
- verottajan ohjeen mukaisesti kulttuurisetelit ovat työnantajan työntekijälle tarjoama henkilökohtainen etu. Etua ei voi siirtää tai luovuttaa muille, esimerkiksi perheenjäsenille.
- Palveluntarjoajalla on oikeus tarkastaa käyttäjän henkilöllisyys.
- Vanhentuneita seteleitä ei voi ottaa vastaan, eikä seteleistä anneta vaihtorahaa takaisin.
- Setelillä tai saldolla ei voi maksaa oheismyynnin tuotteita, esim. leffaeväitä.

Elokuvalippujen toimitus verkkokauppaostoksissa

Elokuvaliput toimitetaan yksityisasiakkaille sähköpostitse ennakkomaksua vastaan. Ennakkomaksu suoritetaan verkkomaksuna maksuyhteistyökumppanimme kanssa. Tilauksen maksuvaiheessa siirryt Checkoutin sivuille, jossa käytössä on suomalaisten verkkopankkien maksupainikkeet. Maksun jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka toimii pääsylippuna elokuvaan. Esittämällä tilausvahvistuksen elokuvateatterin lippuluukulla ennen esitystä pääset saliin, jossa voit valita itsellesi mieluisat paikat.

Ostin liput väärään näytökseen. Mitä teen?

Jos sinulle on sattunut näytöksen valinnassa virhe ja olet ostanut liput väärään näytökseen, voit korjata asian peruuttamalla tai vaihtamalla liput teatterin lippukassalla ennen sitä näytöstä, johon olet liput ostanut. Jälkikäteen peruutusta ei voida tehdä, eli käyttämättä jääneitä lippuja ei korvata uusilla lipuilla.

Miten perun ostamani liput?

Voit vaihtaa ostamasi liput toisiin tai perua ne veloituksetta elokuvateatterin lippukassalla ennen sen näytöksen alkamista, johon olet liput ostanut. 

Sarjalippujen toimitus verkkokauppaostoksissa

Sarjaliput toimitetaan yksityisasiakkaille sähköpostitse ennakkomaksua vastaan. Ennakkomaksu suoritetaan verkkomaksuna maksuyhteistyökumppanimme kanssa. Tilauksen maksuvaiheessa siirryt Checkoutin sivuille, jossa käytössä on suomalaisten verkkopankkien maksupainikkeet. Maksun jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka sisältää ostamiesi sarjalippujen koodit. Näillä koodeilla voit ostaa elokuvalippuja verkkokaupasta ja paikan päältä Kino Juhasta. 

Tuotteiden toimitus verkkokauppaostoksissa

Verkkokaupan tuotteet toimitetaan yksityisasiakkaille ennakkomaksua vastaan asiakkaan valitseman toimitustavan mukaisesti. Ennakkomaksu suoritetaan verkkomaksuna maksuyhteistyökumppanimme kanssa. Tilauksen maksuvaiheessa siirryt Checkoutin sivuille, jossa käytössä on suomalaisten verkkopankkien maksupainikkeet. Maksun jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka toimii kuittina ostosta. Jos valitsit toimitustavaksi noudon, voit noutaa ostamasi tuotteet tilausvahvistusta esittämällä Kino Juhasta aukioloaikojen puitteissa. Jos valitsit toimitustavaksi postituksen, lähetämme tilaamasi tuotteet sinulle tilauksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen (kirjepostiin mahtuvat tuotteet) tai osoitetta lähimpänä sijaitsevaan Postin noutopisteeseen (paketit). 

Ongelmatilanteissa

Ongelmatilanteissa ota yhteys Kino Juhan toimistoon puhelimitse 041 518 9490 tai sähköpostilla kinojuha@kinojuha.fi