Tietoa meistä
Ajankohtaista
Kahvila
Lipunmyynti
Sarjaliput & lahjakortit
Saavutettavuus

Saavutettavuus

Otamme Kino Juhassa saavutettavuuden huomioon. Pääsaliin on pääsy pyörätuolilla, pääsalissa on neljä pyörätuolipaikkaa ja aulassa esteetön wc. Teatterin kassalta järjestetään tarvittaessa avustavaa henkilökuntaa. Lisätietoja saavutettavuudesta sähköpostitse kinojuha@kinojuha.fi tai puhelimitse numerosta 050 469 7709 (aukioloaikojen puitteissa).  VIP-saliin ei valitettavasti ole esteetön sisäänkäynti, ainakaan toistaiseksi. Pyrimme selvittämään esteetöntä ratkaisua VIP-salille.

KINO JUHAN PÄÄSALIN ESTEETÖN SISÄÄNKÄYNTI

Teatterin pääsisäänkäynti ei ole esteetön, ovelle johtaa portaat. Teatterin esteetön sisäänkäynti sijaitsee rakennuksen parkkipaikan puoleisella sivustalla. Oven eteen on varattu autopaikka esteettömän sisäänkäynnin käyttäjille. Parkkipaikalta johtaa luiska oven eteen. Esteetön sisäänkäynti on lukossa sisäpuolelta, ovi tullaan avaamaan henkilökunnan toimesta. Kun haluatte oven auki, soittakaa henkilökunnan jäsenellemme myyntitiskille numeroon 050 469 7709.  

AVUSTAJALIPPU

Pyörätuoliasiakkaan avustaja pääsee yhdessä avustettavan kanssa yhden lipun hinnalla elokuviin. Mikäli asiakas ei käytä pyörätuolia, hänen on esitettävä lipunmyynnissä asiakirja avustajan tarpeellisuudesta saadakseen avustajalle ilmaislipun. Vammaiskortin haltijan avustaja tai tukihenkilö pääsee aina maksutta elokuviin silloin, kun kortissa on A-merkintä.

Avustajalipun voi lunastaa paikan päältä Kino Juhasta. 

INDUKTIOSILMUKKA

Pääsalissa on induktiosilmukka. Induktiosilmukka toimii parhaiten pääsalin keskiosassa eli kuunteluvahvistinta käyttävän asiakkaan kannattaa valita paikkansa mahdollisimman keskeltä salia.

OPASKOIRAT

Opaskoirat ja avustajakoirat ovat tervetulleita Kino Juhaan.