Peter Pan Taaborilla 2024
Osta liput
Taaborin kesäteatteri
Ajo-ohje
Aiemmat näytelmät

Ajo-ohje

SIJAINTI

Taaborin kesäteatteri sijaitsee Taaborinvuoren tapahtuma-alueella Uudellamaalla, Nurmijärven kunnassa, Palojoen kylässä, Tampereen moottoritien läheisyydessä. Matka pääkaupunkiseudulta autolla taittuu reilussa puolessa tunnissa.

Taaborinvuorelle on vaivatonta tulla omalla autolla ja siellä on runsaasti paikoitustilaa. Alueen museonäyttelyihin on vapaa pääsy. Tule siis paikalle hyvissä ajoin ja tutustu samalla näyttelyihin ja Aleksis Kiven kotiin. Esityskaudella Taaborilta löytyy myös kahvila. Vietä ikimuistoinen päivä Taaborilla!

Taaborinvuoren osoite:
Koulunkulmantie 34, 01940 Palojoki

AJO-OHJE HELSINGIN SUUNNASTA

Aja Hämeenlinnan moottoritietä (E12), nouse Klaukkalan liittymästä ylös ja heti ylitettyäsi moottoritien käänny oikealle, Hämeenlinnantielle (tie nro 130, vanha 3-tie). Jatka matkaa kohti Hämeenlinnaa. Noin viisi kilometriä ajettuasi käänny oikealle Palojoelle Metsäkyläntielle.
Palojoelle saavuttuasi tulet T-risteykseen, käänny tästä ensin vasemmalle ja heti tämän jälkeen oikealle Koulunkulmantielle, josta opaste paikoitusalueelle.

AJO-OHJE HÄMEENLINNAN SUUNNASTA

Käänny moottoritieltä (E12) Nurmijärven liittymästä ylös oikealle ja seuraa opasteita Hämeenlinnantielle (tie nro 130, vanha 3-tie). Jatka matkaa Helsingin suuntaan. Noin kolme kilometriä ajettuasi käänny vasemmalle Palojoentielle ja seuraa opasteita. Paikoitusalueen löydät, kun ajat Taaborinvuori-kyltin ohi ja käännyt heti seuraavasta ristyksestä vasemmalle Koulunkulmantielle, josta opaste paikoitusalueelle.

JULKINEN LIIKENNE

Taaborinvuori sijaitsee Palojoen kylässä, jonka alueella liikennöi kesällä Korsisaari Oy:n linja-autoja, tarkemmat aikataulut Korsisaaren kotisivuilta tai Matkahuollosta. Julkista liikennettä käytettessä suosittelemme tarkistamaan aikataulut hyvissä ajoin ja varaamaan runsaasti aikaa liikumiseen.

LIIKUNTAESTEISTEN KULKU ALUEELLE

Invapysäköinti löytyy paikoitusalueelta, josta on katsomoalueelle vielä noin 300m matka kävellen. Mäen päälle ei voi pysäköidä autoa, mutta mäelle kuljetus ja jättö onnistuu, osoite kuljetuksia varten on Palojoentie 272 (Aleksis Kiven synnyinkotia vastapäätä oleva risteys). Liikuntaesteisten kannattaa olla etukäteen yhteydessä teatterin lipunmyyntiin liput@taaborinkesateatteri.fi niin annamme tarkemmat ajo- ja pysäköintiohjeet.