Risto Räppääjä & Nuudelipää
Lipunmyynti
Taaborin kesäteatteri
Ajo-ohje
Aiemmat näytelmät

RISTO RÄPPÄÄJÄ & NUUDELIPÄÄ TAABORIN KESÄTEATTERISSA KESÄLLÄ 2023

Jou jou jou! Tänä kesänä ei räppiriimeillä eikä riemulla ole loppua, sillä Risto Räppääjä tekee paluun Taaborinvuorelle! Risto Räppääjä ja Nuudelipää valloitti Taaborin ensimmäistä kertaa vuonna 2016 ja palaa nyt toiveuusintana raikkaalla tvistillä: tänä vuonna sekä Ristoa että Nelliä esittävät lapsinäyttelijät.

Esitykset ajalla 13.7. - 2.8.2023

Liput nyt myynnissä täällä! Linkki ohjaa Lippu.fi -palveluun.

ROOLEISSA

Taaborin kesäteatterin lavalla nähdään kesällä 2023 jälleen upea kaarti taitavia näyttelijöitä: loistava Timo Lavikainen tekee tänä kesänä debyyttinsä Taaborinvuorella Lennartin roolissa ja Rauha-tätinä loistaa upea Sanna Stellan! Lisäksi jo useana kesänä Taaborilla näytellyt sekä mm. Pertsa ja Kilu -elokuvista tuttu Jonttu Vartia muuntuu tänä kesänä Alpo-kissaksi. Ristoa näyttelee Ossi Heimonen ja Nelli Nuudelipäänä vuorottelevat Pertsa ja Kilu 2 -elokuvassa ihastuttaneet Klaara ja Kaarina Mattila. Toinen Riston näyttelijä vahvistetaan pian.

SOSIAALINEN MEDIA

Seuraa Taaborin kesäteatterin uusimpia kuulumisia, katso kulissien takana kuvattua materiaalia ja saa ensimmäisten joukossa tietoa kampanjoista somekanavistamme!

FACEBOOK: Taaborin Kesäteatteri
INSTAGRAM: @taaborinkesateatteri

YHTEYSTIEDOT

Lippuihin liittyvät kyselyt: Lippu.fi -asiakaspalvelu
Muut yhteydenotot:

liput@taaborinkesateatteri.fi

puh. 044 346 8000