Peter Pan Taaborilla 2024
Osta liput
Tietoa kesäteatterista
Ajo-ohje
Nurmijärven Sähkön asiakasnäytös & RaKe-juhlaennakko
Aiemmat näytelmät

Taaborin kesäteatteri

Yleistä Taaborin kesäteatterista

Taaborin kesäteatteri sijaitsee Taaborinvuoren tapahtuma-alueella, Nurmijärven Palojoella osoitteessa Koulukulmantie 34, 01940 Palojoki. Nimensä mukaisesti teatteri sijaitsee Taaborinvuorella, eli jyrkän mäen päällä. Kulku alueelle on osittain haastavaa alueen kivikkoisuuden vuoksi.

Teatterissa on osittain (80%) katettu katsomo, ja katsomoalue avataan tuntia ennen esityksen alkua. Katsomon istuinalue on puinen. Teatterin puolesta ei ole käytettävissä istuinalusia, halutessasi voit varata oman istuinalusen mukaasi. Alueelta löytyy erillinen WC-rakennus, jossa käytössä on myös esteetön WC. Huomioithan, että tupakointi on sallittu kesäteatterialueella vain merkityillä tupakointialueilla.

Kesäteatterissa on käytössä äänentoistojärjestelmä kuuluvuuden parantamiseksi. Osassa katsomoa on myös induktiosilmukka. Tekijänoikeudellisista syistä johtuen ethän kuvaa tai muutoin taltioi esitystä.

Lippujen ostopäätös on sitova. Teatteri ei lunasta takaisin ostettuja lippuja.

Pysäköinti

Taaborin tapahtuma-alueen pysäköintialue on esityskaudella teatterin asiakkaiden käytössä osoitteessa Koulukulmantie 34. Matkaa pysäköintialueelta Teatterin katsomoon on noin 300 metriä.

Invapysäköinti löytyy paikoitusalueelta. Mäen päälle ei voi pysäköidä autoa, mutta mäelle kuljetus ja jättö onnistuu, osoite kuljetuksia varten on Palojoentie 272 (Aleksis Kiven synnyinkotia vastapäätä oleva risteys). Liikuntaesteisten kannattaa olla etukäteen yhteydessä teatterin lipunmyyntiin liput@taaborinkesäteatteri.fi niin annamme tarkemmat ajo- ja pysäköintiohjeet.

Kahvila

Alueella palvelee esityskaudella myös kahvila, joka avataan tuntia ennen esityksen alkua, ja joka on avoinna väliajalla. Kahvilapalvelut eivät ole käytettävissä esityksen aikana. Väliajalla asiakkaita palvelee 3-4 kahvilan myyntipistettä katsomon takana Puolimatkan krouvissa sekä Kahvila Taaborissa. Myyntipisteet ovat varustettu maksupäätteellä, ja suosittelemme korttimaksuja.