Tietoa meistä
Ajankohtaista
Kahvila
Lipunmyynti
Lahjakortti ja sarjaliput
Saavutettavuus

Tietoa meistä

Valtakunnan symppiksin, rokkaavin ja romanttisin elokuvateatteri Kino Juha

Kino Juha on vuonna 1958 perustettu perinteikäs maaseututeatteri, joka on ainoa toiminnassa oleva elokuvateatteri Nurmijärven kunnan alueella. Kino Juhassa yhdistyvät sisustuksen 50-luvun tunnelma ja nykyaikainen esitys- ja äänitekniikka. Näitä 1950-luvulla rakennettuja teattereita oli maassamme aikoinaan paljonkin, nykyään ei ole enää montaakaan jäljellä. Tule kokemaan Kino Juhan ainutlaatuinen tunnelma!

Kahvila avoinna arkisin 14-18 ja viikonloppuisin 12-18, hae herkulliset kahvit mukaan tai nauti paikan päällä! Elokuvanäytökset Kino Juhassa jatkuvat jälleen perjantaina 19.2. erityisjärjestelyin, lue lisää täältä.

Remontoitu sali & uudistettu tekniikka

Vuoden 2019 alussa Kino Juha siirtyi elokuvaohjaaja Taavi Vartian yhtiön omistukseen ja elokuvateatterissa on tehty laaja remontti saliin, aulaan ja julkisivuun. Lisäksi tekniikkaa on uudistettu.

Remontoidussa salissa on 139 uutta istuinta ja neljä paikkaa pyörätuoleille.
Lisäksi salissa on suurempi laajakangas ja Dolby Digital 7.1 -äänentoisto. Esitystekniikkamme mahdollistaa 3D-elokuvien esittämisen ja suuremman määrän ensi-iltaelokuvia.

Äänijärjestelmä: Dolby DIGITAL 7.1
3D-järjestelmä: XpanD (aktiivilasit)
Salissa myös induktiosilmukka. 

Elokuvaohjelmisto joka koskee päiviä perjantaista seuraavan viikon torstaille, julkaistaan tiistaisin. 

Kino Juhan myymälästä limonadit, lämpimät pop cornit, sipsit ja makeiset! Maksuttomia parkkipaikkoja löytyy teatterin lähistöltä runsaasti. Saapuessa bussilla Helsingistä hyppää pois Nurmijärven kirkonkylä -pysäkillä, josta kävelymatkaa Kinoon on noin 200 metriä.

Tervetuloa elokuviin siis kauempaakin!