Tietoa meistä
Ajankohtaista
Jäätelökioski Julia&Juha
Bar&Cafe Juha
Lipunmyynti
Sarjaliput & lahjakortit
Saavutettavuus

Tietoa meistä

Valtakunnan symppiksin, rokkaavin ja romanttisin elokuvateatteri Kino Juha

Kino Juha on vuonna 1958 perustettu perinteikäs maaseututeatteri, joka on ainoa toiminnassa oleva elokuvateatteri Nurmijärven kunnan alueella. Kino Juhassa yhdistyvät sisustuksen 50-luvun tunnelma ja nykyaikainen esitys- ja äänitekniikka. Näitä 1950-luvulla rakennettuja teattereita oli maassamme aikoinaan paljonkin, nykyään ei ole enää montaakaan jäljellä. Tule kokemaan Kino Juhan ainutlaatuinen tunnelma!
Elokuvat pyörivät jälleen päivittäin, lue lisää turvallisesta elokuvakäynnistä täältä.

Remontoitu sali & uudistettu tekniikka

PÄÄSALI

Vuoden 2019 alussa Kino Juha siirtyi elokuvaohjaaja Taavi Vartian yhtiön omistukseen ja elokuvateatterissa on tehty laaja remontti saliin, aulaan ja julkisivuun. Lisäksi tekniikkaa on uudistettu.

Remontoidussa salissa on 139 uutta istuinta ja neljä paikkaa pyörätuoleille.
Lisäksi salissa on suurempi laajakangas ja Dolby Digital 7.1 -äänentoisto.
UPOUUSI 4K-Laserpjojektori takaa entistä paremman kuvalaadun.
Esitystekniikkamme mahdollistaa 3D-elokuvien esittämisen ja suuremman määrän ensi-iltaelokuvia.

Projektori: 4K-Laserprojektori. Cinionic, next-generation laser projection.
Äänijärjestelmä: Dolby DIGITAL 7.1
3D-järjestelmä: XpanD (aktiivilasit)
Salissa myös induktiosilmukka.

Kino Juha VIP

20 paikkainen High Tech -tyylinen VIP-sali avattiin syksyllä 2022 pääsalin rinnalle. VIP-sali toimii pääasiallisesti Taavi Vartia Tuotantojen katselusalina, jossa elokuvantekijät viilaavaat töitään timanttisiksi. VIP-salissa pyörii yleisänäytöksiä joka päivä  ja sali soveltuu pääsalin tapaan erinomaisesti erilaisten yksityistilaisuuksien järjestämiseen.

VIP-salin yhteydessä on myynnissä herkullista popcornia, pieni valikoima suosikkikarkkeja ja limonadeja. Liput VIP-salin näytöksiin ostetaan verkkokaupasta tai Kino Juhan pääsalista.

VIP-salin myötä on syntynyt jo ikoninen Kino Juha Boulevard, tässä videossa Taavi Vartia kulkee reitin, kulje sinä perässä! 🔥

Elokuvaohjelmisto, joka koskee päiviä perjantaista seuraavan viikon torstaille, julkaistaan tiistaisin.

Kino Juhan myymälästä limonadit, lämpimät pop cornit, sipsit ja makeiset! Maksuttomia parkkipaikkoja löytyy teatterin lähistöltä runsaasti. Saapuessa bussilla Helsingistä hyppää pois Nurmijärven kirkonkylä -pysäkillä, josta kävelymatkaa Kinoon on noin 200 metriä. 

Tervetuloa elokuviin siis kauempaakin!