Tietoa meistä
Ajankohtaista
Kahvila
Lipunmyynti
Lahjakortti ja sarjaliput
Saavutettavuus

Saavutettavuus

Otamme Kino Juhassa saavutettavuuden huomioon. Teatteriin on pääsy pyörätuolilla, salissa on neljä pyörätuolipaikkaa ja aulassa esteetön wc. Teatterin kassalta järjestetään tarvittaessa avustavaa henkilökuntaa. Lisätietoja saavutettavuudesta sähköpostitse kinojuha@kinojuha.fi tai puhelimitse numerosta 041 518 9490 (klo 11-19). 

ESTEETÖN SISÄÄNKÄYNTI

Teatterin pääsisäänkäynti ei ole esteetön, ovelle johtaa portaat. Teatterin esteetön sisäänkäynti sijaitsee rakennuksen parkkipaikan puoleisella sivustalla. Oven eteen on varattu autopaikka esteettömän sisäänkäynnin käyttäjille. Parkkipaikalta johtaa luiska oven eteen. Esteetön sisäänkäynti on lukossa sisäpuolelta, ovi tullaan avaamaan henkilökunnan toimesta. Kun haluatte oven auki, soittakaa henkilökunnan jäsenellemme myyntitiskille numeroon 050 469 7709.  

AVUSTAJALIPPU

Pyörätuoliasiakkaan avustaja pääsee yhdessä avustettavan kanssa yhden lipun hinnalla elokuviin. Mikäli asiakas ei käytä pyörätuolia, hänen on esitettävä lipunmyynnissä asiakirja avustajan tarpeellisuudesta saadakseen avustajalle ilmaislipun. Vammaiskortin haltijan avustaja tai tukihenkilö pääsee aina maksutta elokuviin silloin, kun kortissa on A-merkintä.

Avustajalipun voi lunastaa paikan päältä Kino Juhasta. 

INDUKTIOSILMUKKA

Salissa on induktiosilmukka. Induktiosilmukka toimii parhaiten salin keskiosassa eli kuunteluvahvistinta käyttävän asiakkaan kannattaa valita paikkansa mahdollisimman keskeltä salia.

OPASKOIRAT

Opaskoirat ja avustajakoirat ovat tervetulleita Kino Juhaan.